På denne siden finner du svar på de mest stilte spørsmålene om våre produkter og tjenester. Vårt mål er å sørge for at du får all den informasjonen du trenger for å gjøre et informert valg når du vurderer våre industrimagneter og verktøy.

Som en ledende leverandør til bedriftsmarkedet, forstår vi betydningen av kvalitet og pålitelighet i hver komponent vi tilbyr. Vi tilbyr et bredt spekter av produkter, fra Alnico til Neodym magneter, og vårt erfarne team står klare til å gi råd og veiledning for å sikre at dine spesifikke behov blir møtt.

Enten du er godt kjent med industrimagneter, eller utforsker dem for første gang, ønsker vi å gi deg den støtten og informasjonen du trenger. Bla gjennom våre FAQ for å lære mer om de ulike typene magneter, deres egenskaper, og hvordan vi kan hjelpe din virksomhet med å finne den perfekte løsningen.

Har du ikke funnet svar på ditt spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss for ytterligere hjelp og veiledning.

FAQ

Våre industrimagneter og verktøy er nå tilgjengelige for både bedriftskunder og privatpersoner. Vi fokuserer på å levere skreddersydde løsninger for bedriftsmarkedet, men vårt brede utvalg av produkter er også ideelt for individuelle prosjekter og behov. Uansett om du er en del av en større virksomhet eller en entusiastisk hobbyist, har vi de spesifikke løsningene for å møte dine behov.

For å bestille eller få mer informasjon om våre produkter og tjenester, vennligst kontakt oss. Du kan nå oss via e-post eller telefon. Kontaktinformasjon finner du her.

Absolutt! Dersom du er usikker på hvilken type magnet eller verktøy som passer best for dine behov, ta kontakt! Vi kan skaffe det meste innen magneter og verktøy. Ta kontakt med oss for veiledning og bestilling.

Alnico-magneter er laget av en legering som inneholder aluminium, nikkel, kobolt, jern, kobber og titan. Disse magnetene er kjent for å tåle høye temperaturer (opptil 550° C), være økonomiske, stabile og korrosjonsbestandige. Alnico er ideelt for spesielle dimensjoner ettersom de kan støpes etter ønsket mål.

Samarium-kobolt-magneter består av samarium, aluminium og kobolt. De er sterke permanentmagneter som rangerer som den nest sterkeste magnettypen etter neodym. Disse magnetene tåler temperaturer opp til 200° C, men er skjøre og ofte innkapslet for beskyttelse.

Neodym-magneter er den sterkeste magnettypen tilgjengelig, ideell for applikasjoner hvor det er begrenset plass eller behov for høy magnetisk styrke. De har en lav makstemperatur på ca. 120° C og er mindre korrosjonsbestandige, derfor er de vanligvis belagt med nikkel. Disse magnetene kan leveres som blokker, ringer eller skiver.

Ferritt– eller keramiske magneter, er harde og skjøre som porselen. De er den mest brukte magnettypen, takket være deres lave produksjonskostnader og høye koersivitet. Ferrittmagneter tåler høye temperaturer (opp til 250° C), er økonomiske, og vanskelige å avmagnetisere.